2.2.2024

Láska v baťůžku rozzářila Vánoce bangladéšským dětem

Kasička radosti o Vánocích rozdávala radost bangladéšským dětem. Díky Vašim štědrým příspěvkům dostaly děti koncem roku vánoční dárky – ryze dětské, sladké i praktické. Zabalené byly tentokrát v jednoduchém baťůžku s logem BanglaKids a sloganem: Láska od vašich sponzorů. A co, že se to v prosinci dětem nadělovalo?

Dárky pro všechny děti

Kluci dostali tenisák, jojo, penál, tužky, propisky, pastu a zubní kartáček, 3 kusy sladké energie ve formě sušenek a oplatků. A také malé kleštičky na nehty. U děvčat tenisák a jojo vystřídaly čelenky, sponky, gumičky do vlasů, ale i malý plyšák. A viděli jsme i jednoho Pikachu! :)

Na vesnických školách distribuujeme vánoční dárky všem dětem, bez ohledu na to, zda jsou či nejsou podporované. Podporujeme tím zdravé vztahy celé vesnické komunity. Na internátních školách jsou vánoční dárky pro děti a studenty zajištěny různými organizacemi. A tak kromě různobarevných baťůžků programu ADRA BanglaKids českých a slovenských dárců můžete na internátech vidět i další, např. s nápisem AsianAid od australských dárců nebo Child Impact od dárců z USA. 

A děti? Ty jsou na celém světě stejné. Dárek jim rozzáří oči, vykouzlí úsměv a přinese velkou radost a štěstí.  

Děkujeme, že i tímto způsobem utváříte životy a budoucnost bangladéšských dětí.

Chci přispět do Kasičky radosti

Dárci se ptají, jak mohou dětem přilepšit

Kasička radosti je již více jak 5 let spořícím prasátkem pro děti. Jednou ročně jej rozbijeme a nakoupíme dárky všem dětem a sirotkům v programu BanglaKids. Slovo všem je klíčové. Nechceme totiž v dětech vyvolávat nelibé pocity a vyvolávat tenze v jejích vztazích tím, že bychom jedno obdarovali a další nikoliv. Kasička radosti dělá radost všem dětem!

Nakupování dárků bylo pro nás v minulosti velkým tématem. Z individuálních dárků jsme přešli na společné prostřednictvím Kasičky radosti. Historii, prehistorii i současnou praxi hezky mapuje tento článek.

Tímto odpovídáme na občasné dotazy dárců ohledně individuálních dárků, které chápeme jako vyjádření Vašeho vztahu k dítěti, které podporujete. Nicméně, individuální dárky nejsou nejlepší cestou k obdarování bangladéšských dětí. Kasička radosti ano, neboť slouží všem dětem.

Děkujeme Vám za podporu i radost, kterou dětem tak štědře darujete.

Chci přispět do Kasičky radosti


Chci vědět víc o programu Chci podpořit BanglaKids

BanglaKids je rozvojový program humanitární organizace ADRA v Bangladéši.
Od roku 1999 poskytl vzdělání 7 700 bangladéšským dětem
a otevřel jim tak cestu k lepší budoucnosti.

Copyright © 2024 ADRA Web vytvořila B Media Solutions s.r.o.