17.4.2024

Studenti JASS září v nových uniformách!

Nic není tak vzrušujícího jako okamžik, kdy dostanete něco nového. A když jde o děti, platí to dvojnásob. A pokud jsou to bangladéšské děti a jedná se o oblečení, je to radost zcela mimořádná, nehledě na to, zda dostávají uniformy nebo běžný oděv!

Na internátní škole JASS byl březen ve znamení radostného očekávání. Žáci dostávali zcela nové, na míru ušité uniformy, což je pokaždé zvláštní okamžik.

Atmosféra školy byla naplněná pozitivní energií. Při pohledu na každého studenta, který si přicházel pro svou uniformu, bylo nemožné přehlédnout jejich radostné úsměvy a rozzářené oči. Bylo to, jako by Vánoce přišly dříve a Santa Claus jim přinesl dárek v podobě elegantní a šik změny školního oblečení! :)

Nové uniformy neznamenají jen stylový kousek oděvu, ale představují mnohem více. Stávají se znakem hrdosti a symbolem soudržnosti, který sjednocuje studenty ve vědomí společné identity.

Když si studenti oblékali své nové uniformy, nešlo jen o oblékání. Jako by vstupovali do světa plného možností a dobrodružství. Kdo ví, jaké cesty je díky vzdělání v budoucnosti čekají?


Chci vědět víc o programu Chci podpořit BanglaKids

BanglaKids je rozvojový program humanitární organizace ADRA v Bangladéši.
Od roku 1999 poskytl vzdělání 7 700 bangladéšským dětem
a otevřel jim tak cestu k lepší budoucnosti.

Copyright © 2024 ADRA Web vytvořila B Media Solutions s.r.o.