Novinky

15.7.2024

Fazole: Klíč k lepší výživě dětí v Bangladéši

Celkem 6 156 kg fazolí distribuovali naši kolegové z BCSS na 8 internátních školách v Bangladéši. V zemi sužované chudobou i podvýživou, představují fazole nenáročnou a dostupnou potravinu s mimořádným potenciálem pro zlepšení výživy dětí. Tato luštěnina, bohatá na bílkoviny, vlákninu a mikroživiny, nabízí komplexní výživové řešení.

Číst celý článek
18.6.2024

Udržitelné zemědělství prospívá dětem!

Děti internátní školy JASS jedí čerstvé banány a zdravou zeleninu z vlastních polí. Škole jsme v roce 2023 pomohli investicí k nákupu čerpadla, které zavlažuje zeleninovou zahradu. Tento projekt podpořil nejen zdravé stravování a návyky dětí, ale také vzdělává studenty v oblasti udržitelného zemědělství a soběstačnosti.

Číst celý článek
28.5.2024

Písničky, melouny a rýže: KMMS sklízí rýži s úsměvem!

Rýže je v Bangladéši základní potravinou a její pěstování je rozšířenou praxí mezi vlastníky i nájemci půdy po celé zemi. Nádherná zelenající se pole zrající rýže jsou neodmyslitelnou součástí bangladéšské krajiny. Internátní škola KMMS vlastní několik pozemků, na kterých rýži pěstují učitelé a studenti.

Číst celý článek
15.5.2024

Miss Justýna Zedníková pomáhá dětem v Bangladéši

Justýna Zedníková není jenom krásná tvář. Za titulem Miss ČR 2023 se skrývá inspirativní příběh mladé ženy, která se nebála vystoupit z komfortní zóny a pustit se do neznáma. Kromě modelingu se věnuje i charitativní činnosti v Bangladéši, kde podporuje vzdělání znevýhodněných dětí. Na konci března se s nimi setkala.

Číst celý článek
10.5.2024

Přechod na elektronickou komunikaci pomáhá dětem

Milí dárci, záleží nám na účelném využití Vašich darů ve prospěch bangladéšských dětí, a proto jsme se společně s Vámi rozhodli preferovat e-mailové zasílání materiálů dětí místo poštovního. Dárcům, kteří nemají možnost přijímat e-mailové zprávy, zachováváme možnost poštovní zásilky.

Číst celý článek
BanglaKids je rozvojový program humanitární organizace ADRA v Bangladéši.
Od roku 1999 poskytl vzdělání 7 700 bangladéšským dětem
a otevřel jim tak cestu k lepší budoucnosti.

Copyright © 2024 ADRA Web vytvořila B Media Solutions s.r.o.