1.6.2014

Nové webové stránky

Stránky www.banglakids.cz mají novou podobu a dle Vašich prvních ohlasů se Vám líbí. Dnes Vám chceme přiblížit jejich jednotlivé části, které Vám zpřístupní řadu hodnotných informací o dětech i zajímavostí ze života lidí v Bangladéši. 

Domovská stránka

Dostanate se na ní zadáním www.banglakids.cz do Vašeho internetového vyhledávače nebo kliknutím na symbol domečku v hlavní nabídkové liště. Domovská stránka obsahuje nabídku podpory dětí, kontakty, novinky, příběhy dárců, mapu webu a další základní informace. Prostřednictvím hlavní lišty máte přístup k následujícím pěti sekcím.

1. O BanglaKids

V části „O BanglaKids“ naleznete základní informace o adresné podpoře vzdělávání dětí v Bangladéši, školách v programu a vzdělávacím systému. Představí se Vám zde i náš malý tým, který pro Vás podporu dětí v Bangladéši zabezpečuje. Stáhnout si zde můžete výroční zprávy ADRA, o. p. s. a zjistit více o našich partnerech.

Seznamy škol obsahují krátkou charakteristiku školy a fotogalerii. Můžete si tak najít tu „svou“, do které „Vaše“ dítko chodí, zjistit čím je jedinečná a ve fotogalerii si prohlédnout nejen školu, ale i její okolí. U většiny škol máme již i GPS polohu, která Vám pomůže s orientací, kde se škola nachází.

2. Podpořte dítě

V části „Podpořte dítě“ naleznete informace o dětech, které čekají na podporu a hledají dárce. Informace o tom, jak je podpořit, co od podpory očekávat a nejčastější otázky Vám a novým dárcům zodpoví právě tato sekce.

3. Radosti dárců

Mottem této sekce je úsloví „Dávejte a bude Vám dáno“. Dárci programu BanglaKids darují dětem šanci na lepší život. Naleznete zde inspiraci k psaní dopisů dětem, nákupu dárků či informace o případném setkání dárce s dítětem. Součástí této sekce jsou i články o setkání dárců s dětmi a příběhy dětí.

4. Pomozte jinak

Tato část nabízí informace o různých možnostech podpory dětí a rodin v Bangladéši. Naleznete zde zajímavé tipy jak svým vlivem, prostředky, netradiční akcí, apod. můžete podpořit ty, kteří to potřebují. Součástí je také přehled realizovaných, tzv. podpůrných projektů.

5. Doteky Bangladéše

Doteky Bangladéše jsou naším dárkem pro Vás. Přiblíží Vám život lidí v Bangladéši. Naleznete zde nejen základní demografické, historické a geografické informace, ale také sondu do života lidí na vesnicích a ve městech. Sekce „Jak se žije?...“ Vás seznámí s životem lidí pro nás netradičních povolání, jako jsou např. zaklínači hadů či rikšové. Nabízíme také pohled na vývoj jazyka, bengálské písmo, i možnost naučit se užitečnou frázi „Miluji Tě!“ nazpaměť. Samozřejmě v bengálštině.

V budoucnu se můžete těšit na recepty bangladéšských jídel, místní vtipy a pohádky.

Články jsou doplněny fotkami a fotogaleriemi, které se po kliknutí zvětší.

Souběžně s webem budujeme novou výkonnou databázi. Ta nám umožní ukládat materiály o dětech v elektronické podobě na server, ke kterému budete mít skrze webové rozhraní přístup i Vy. Každý z Vás si tak bude moci po přihlášení prohlédnout vysvědčení nebo třeba dopis Vašeho dítěte on-line.

Děkujeme Vám za Vaši přízeň a podporu dětí v Bangladéši. Věříme, že i díky novému webu z ní i nadále budete mít radost.

Věříme rovněž, že stránky poslouží také novým dárcům, kteří se do podpory dětí v Bangladéši teprve zapojí.

Neváhejte a sdílejte stránky v okruhu svých blízkých a přátel!


Chci vědět víc o programu Chci podpořit BanglaKids

BanglaKids je rozvojový program humanitární organizace ADRA v Bangladéši.
Od roku 1999 poskytl vzdělání 7 700 bangladéšským dětem
a otevřel jim tak cestu k lepší budoucnosti.

Copyright © 2024 ADRA Web vytvořila B Media Solutions s.r.o.