7.5.2024

Kohoutí zápasy i žabí skoky: Den nezávislosti na škole JASS

Internátní škola JASS zářila 26. března barvami a vzrušením při oslavách Dne nezávislosti Bangladéše a tradičního sportovního dne. Studenti, učitelé a zaměstnanci se sešli, aby si připomněli svobodu národa a utužili vzájemné vztahy přátelským soutěžením.

Sportovní klání a zábava pro všechny

Barevně laděný školní pozemek praskal ve švech aktivitami. Od napínavých závodů a fotbalových zápasů až po netradiční hry jako kohoutí zápasy a žabí skoky. Každý závod, disciplína a fotbalový zápas přinesl vlny úsměvů a radosti nejen účastníkům, ale i divákům.

Uprostřed dětského jásotu a kamarádství bylo hmatatelné pouto jednoty a týmové spolupráce. Fandové povzbuzovali své hráče a společně oslavovali jejich úspěchy. Nešlo ale jen o vítězství, ale o budování vztahů, trvalých přátelství a nezapomenutelných vzpomínek.

Tanec a hudba dokreslily slavnostní atmosféru

Kromě sportu se oslavy nesly v duchu kultury, hudby a tance. Studenti předvedli svůj talent a kreativitu v živých tanečních vystoupeních, která umocnila slavnostní atmosféru.

Zapadající slunce pak přineslo vrchol dne – slavnostní předávání cen. Tváře dětí se rozzářily radostí, když byli vyhlášeni vítězové a odměněni za své úsilí. Štěstí dětí bylo nakažlivé a ve všech zanechalo cenné vzpomínky na den plný smíchu, přátelství a oslav.

Internátní škola JASS se tak rozloučila s další úspěšnou akcí. Zvláštní duch přátelství a sounáležitosti, který se během oslav rozproudil, připomněl všem důležitost jednoty a vzájemné podpory.


Chci vědět víc o programu Chci podpořit BanglaKids

BanglaKids je rozvojový program humanitární organizace ADRA v Bangladéši.
Od roku 1999 poskytl vzdělání 7 700 bangladéšským dětem
a otevřel jim tak cestu k lepší budoucnosti.

Copyright © 2024 ADRA Web vytvořila B Media Solutions s.r.o.