17.2.2021

Bangladéšské děti dostávají dárky od BanglaKids rodičů

Kdy je radost dětí největší? Když to doma klape, mají super kamarády a… dostávají vánoční dárky. I pro chudé děti v Bangladéši jsme je díky Vám ke konci roku 2020 připravili. To proto, že jste jim do „Kasičky radosti“ poslali celkem 181 050 Kč. Děkujeme! Jsou praktické a sladké. Radost je a bude veliká!

Praktické dárky pro všechny

Díky štědrosti dárců, kteří do Kasičky radosti přispěli, dostane každé dítě praktický a sladký dárek – velkou teplou deku pro chladné zimní noci a sladké sušenky pro dětský jazýček.

Celkem jsme připravili dárky pro 1 521 dětí, pandemii covid-19 navzdory. Děti, které bydlí v různých koutech Bangladéše, tedy děti z internátních škol, je dostanou po návratu do škol

Avšak na vesnických školách, kde můžeme děti svolat i v době pandemie, dostalo dárky 622 dětí, včetně těch, které zatím nejsou v programu BanglaKids podporované. To aby jim to nebylo líto, vždyť jsou všechny potřebné. Podívejte se na jejich zářící oči a radost ve fotogalerii.

Tento ohleduplný a solidární přístup volíme také v podpoře stravování. Díky Vašemu solidárnímu příspěvku dostávají oběd skutečně všechny školou povinné vesnické děti na školách zapojených do programu BanglaKids.

Chci přispět do Kasičky radosti

Zdá se to málo, ale i 20 Kč měsíčně se počítá

Pokud by každý stávající dárce BanglaKids přispíval měsíčně dvacetikorunou, podaří se nám získat na dárky pro děti stejnou částku i v letošním roce. S každým Vaším příspěvkem vzroste hodnota dárku, který pak děti dostanou.

Proč je „Kasička radosti“ kasičkou a proč nelze pořídit konkrétní dárky jednotlivým dětem, si můžete přečíst zde.

Chci přispět do Kasičky radosti

PS: Uzavírka škol zatím trvá do 28.2. Věříme ovšem, že se do nich děti brzy vrátí.


Chci vědět víc o programu Chci podpořit BanglaKids

BanglaKids je rozvojový program humanitární organizace ADRA v Bangladéši.
Od roku 1999 poskytl vzdělání 7 700 bangladéšským dětem
a otevřel jim tak cestu k lepší budoucnosti.

Copyright © 2024 ADRA Web vytvořila B Media Solutions s.r.o.