22.1.2018

Vzdělali jsme 13 vysokoškoláků!

Promoce na vysoké škole BASC jsou radostnou událostí. Studentům skončily dny intenzivního učení a zkoušek, učitelé jim přejí skvělou budoucnost a rodiče roní slzy vděčnosti. Radost je ovšem i v Čechách. 13 vysokoškoláků totiž promovalo díky podpoře českých dárců v programu BanglaKids. Bangladéš má nyní 4 nové učitelky, 8 absolventů obchodní administrativy a 1 office manažerku. Několik z absolventů Vám nyní představíme...

Shewly (vlevo) vystudovala pedagogiku a management a hned po promoci začala pracovat jako sekretářka ředitele. Brzy ji čeká svatba. Milita (vpravo) chce ve studiu pokračovat dál. Její rodiče, kteří pracují manuálně, jsou z toho nadšení.

Romio studoval na 2 internátních školách a po 10 letech podpory dárce získal bakalářský titul z obchodní administrativy. Na promoci přijela jeho maminka, tatínek již zemřel. Jaké bylo naše překvapení, když nám Romio napsal, že nastupuje do práce v humanitární organizaci! Jsme rádi, že se kruh uzavírá. Romio bude pomáhat lidem, kteří jsou v nouzi, podobně jako byl dříve on sám.

James byl podporovaný 12 let. Promoci hodnotí jako svůj nejšťastnější zážitek.  

Všem absolventům gratulujeme a jejich dárcům velmi děkujeme. Má to smysl! :)

Atmosféru promoce si můžete vychutnat ve fotogalerii.


Chci vědět víc o programu Chci podpořit BanglaKids

BanglaKids je rozvojový program humanitární organizace ADRA v Bangladéši.
Od roku 1999 poskytl vzdělání 7 700 bangladéšským dětem
a otevřel jim tak cestu k lepší budoucnosti.

Copyright © 2024 ADRA Web vytvořila B Media Solutions s.r.o.